All newly registered member are required to provide ONE (1) Introduction Topic and TWO (2) other interaction post within the Member Intro Section to gain access into other forum sections.

Post are subject to sgbTEAM approval

Glitch in Forum Script after upgrading

Old information that might not be valid.
Locked
User avatar
ah^gao
sgbTEAM
sgbTEAM
Posts: 2451
Joined: Sun 07 May 2006, 9:21 am
Location: Teck Whye, Singapore
Contact:

Glitch in Forum Script after upgrading

Post by ah^gao » Mon 25 Nov 2013, 8:11 am

Hey members...
There seems to be a little glitch after the upgrading of the forum script.
If you do face any issues, kindly highlight it here... Thanks~!
Daniel Kaw

I'm Not So Good At Advice; Can I Interest You With A Sarcastic Comment?
New In The Forum! Please Read SgB Forum Rules First.

User avatar
Joycelyn
Egg
Egg
Posts: 51
Joined: Thu 30 Jun 2011, 4:09 pm
Location: North, Singapore

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by Joycelyn » Sat 30 Nov 2013, 1:27 am

I realised that avatar... can only choose from gallery ... so sad!! maybe can try restoring the function to upload custom avatar. I think the 100x100 picture resolution requirement is still helpful to reduce server load. I don't know if this missing function is intentional or not, but sure i'd be happy if the function came back up!

Daniel, let me know anything via FB if you need any help and i'll see what i can do.

-Joycelyn Chan

User avatar
ah^gao
sgbTEAM
sgbTEAM
Posts: 2451
Joined: Sun 07 May 2006, 9:21 am
Location: Teck Whye, Singapore
Contact:

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by ah^gao » Mon 02 Dec 2013, 6:08 pm

Joycelyn wrote:maybe can try restoring the function to upload custom avatar.
File permission setting error.
Should be no problem in uploading 100px X 100px photo for Avatar.
Daniel Kaw

I'm Not So Good At Advice; Can I Interest You With A Sarcastic Comment?
New In The Forum! Please Read SgB Forum Rules First.

User avatar
Jacqueline C
VIP Member
VIP Member
Posts: 231
Joined: Tue 05 Mar 2013, 10:22 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by Jacqueline C » Tue 11 Feb 2014, 10:11 am

Hi Daniel,

I tried to upload a photo via attachment in Full Editor but it could not be uploaded.

The jpg file dimension is 286x430 and is 46.3KB in size.

Thanks for your help.

User avatar
ah^gao
sgbTEAM
sgbTEAM
Posts: 2451
Joined: Sun 07 May 2006, 9:21 am
Location: Teck Whye, Singapore
Contact:

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by ah^gao » Thu 13 Feb 2014, 12:59 pm

Which section did you tried to upload?
What error message was given?
Daniel Kaw

I'm Not So Good At Advice; Can I Interest You With A Sarcastic Comment?
New In The Forum! Please Read SgB Forum Rules First.

User avatar
Jacqueline C
VIP Member
VIP Member
Posts: 231
Joined: Tue 05 Mar 2013, 10:22 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by Jacqueline C » Fri 14 Feb 2014, 9:01 am

Hi Daniel,

It's the "Thread for Member Pics?"
viewtopic.php?f=46&t=6922&start=345

The error message:
Could not upload attachment to ./files/8380_e93bda72df78384b1bf605db2309ed77.

Best regards.

User avatar
ah^gao
sgbTEAM
sgbTEAM
Posts: 2451
Joined: Sun 07 May 2006, 9:21 am
Location: Teck Whye, Singapore
Contact:

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by ah^gao » Tue 18 Feb 2014, 12:25 pm

Jacqueline C wrote:The error message:
Could not upload attachment to ./files/8380_e93bda72df78384b1bf605db2309ed77.
~Done~!
Permission Error!
Daniel Kaw

I'm Not So Good At Advice; Can I Interest You With A Sarcastic Comment?
New In The Forum! Please Read SgB Forum Rules First.

User avatar
Jacqueline C
VIP Member
VIP Member
Posts: 231
Joined: Tue 05 Mar 2013, 10:22 am
Location: Singapore
Contact:

Re: Glitch in Forum Script after upgrading

Post by Jacqueline C » Wed 19 Feb 2014, 12:49 pm

I managed to upload a photo.

Thanks, Daniel!

Locked